UŞAK / MERKEZ - Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yusuf GÖNÜLLÜ - Okul Müdürü

1974 yılında Adana’da doğdu.

İlk ve orta eğitimini Adana´da; lisans eğitimini ise İzmir’de (Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği,1997) tamamladı. Yüksek lisansını Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi Planlaması ve Teftişi dalında (2009) yaptı.

Meslek kariyerine 1997 yılında Uşak Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak başladı.

2007 yılında Uşak Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Okul Müdürlüğü kariyerine ise 2011 yılı Ekim ayında Uşak Spor Lisesiyle başladıktan sonra, 2012 Şubat ayında Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ayşe Ana Sağlık Meslek Lisesi) Müdürlüğüne atandı. 2016 yılı Temmuz ayında yeniden Uşak Spor Lisesi Müdürlüğüne başladı. Bu okulda beş yıl görev yaptıktan sonra 2021 Temmuz ayında yeniden Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı ve halen bu görevine devam etmektedir.

Yusuf GÖNÜLLÜ, evli ve üç çocuk babasıdır. Orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Erasmus + projeleri kapsamında bir grup okul öğrenci ve öğretmenleri ile2015 yılında Portekiz´e, 2016 yılında da İngiltere´ye gitmiştir.